Posted in TEAM, ~ Pengorbanan Kunci Kejayaan

PENGORBANAN KUNCI KEJAYAAN 🌞

Pada hari Selasa yang lepas kami berdua ke Ipoh untuk menghadiri kelas yang dibuat oleh Sunny , Choy dan KTT buat pertama kalinya setelah dijemput oleh KTT.  

Jauh tu KL Ipoh ! Huhu  Tapi orang lain boleh pergi kenapa pulak kita tidak ? Asyik nak bergantung aje ? Sendiri nak berusaha langsung tak ada ke ? Berkorban sikit apalah salahnya kannnn Lantas kami mengambil keputusan untuk pergi aje . Lagipun ini adalah kali pertama saya menjejakkan kaki ke ofis cawangan Ipoh .  Kami bertolak dari KL pukul 3pm dan sampai di Ipoh hampir pukul 6pm . 

Cantiknya bandar Ipoh 😍😍😍

Akhirnya kami sampai juga di Greentown . Lepak kat sini makan-makan hilangkan penat dulu .. hehe 

Selfie dahulu sementara tunggu makanan yang dipesan sampai . 

Tenang dan nyaman rasanya di Dataran Ipoh ini tidak seperti di KL yang hiruk pikuk dengan kenderaan . Huhu 

Kat sini harga makanan masih murah . Chicken Chop RM6 aje . 

Kami order Pattaya Banjir .. yum yum ! Bestnyer !!! 

Selepas settled isi perut yang berkeroncong tadi kami barulah bersedia untuk naik ke ofis . Bilik agensi di tingkat 1. Best juga persekitaran dia . Inspire . Love . 

Bilik Agensi 

Pukul 8pm turun ke bawah semula , makan lagi … haha

  Kami bersama CATP group. 

Dalam pukul 8.30pm kelas bermula . Ini adalah bilik latihannya .. 

Sessi role-play , back to basic. Inilah cara belajar yang paling berkesan . 

Dah lama tak role-play .. hehe 

Tenaga pengajar yang sangat berpengalaman ..  kalau tak pandai jugak tak tahu lah (talking to myself) ..  hehe 

Selepas sessi latihan sudah habis , sessi makan limau raya plak , limau Ipoh  😁

Pastu dapat Angpow lagi .. 😍😘

Pastu balik KL .. hahahaha

Sampai rumah 2.30am .. perjalanan waktu malam tak sesibuk mana tapi abg2 treler banyak sangat .. huhu 

Advertisements